Ofte stilte spørsmål

Her finner du våre mest stilte spørsmål og svar. 

Denne endringen vil ikke påvirke internettet ditt i særlig grad. Om du bruker stømmedelen av Telia boxen så vil den bruke datatrafikk.

Produktpakkeprisen blir den samme.
Du som kunde slipper å betale kortavgift. Den vil bli erstattet med en leiepris på kr 49,- pr. dekoder.

Etablering av helt ny TV-avtale (helt nye kunder) kr 499,- pr. dekoder + leiepris pr. dekoder, i tillegg til abonnementprisen.

Vi vil komme tilbake med nøyaktig dato så fort vi kan. 

Alle kunder vil få informasjon om henting av ny Telia box, som omgående må tas i bruk.

Har du behov for flere Telia boxer er leiepris pr. mnd. kr 49,- pr. boks. For bestilling ta kontakt på tlf. 71 40 55 00 eller send en e-post til post@sucom.no

Dersom du leier dekoder hos Telenor, så må den sies opp av deg som har kundeforholdet. Ring tlf. 91509000 eller logg deg inn på min side på Telenor.

Du leverer inn din gamle dekoder, når du henter din nye.

Eneste endring i fakturaen er at du nå kun vil få EN faktura fra SuCom, med både internett, TV, dekoderleie og ekstratjenester som du bestiller gjennom min side. Du slipper med andre ord en egen faktura på kortavgift, dekoder og ekstratjenester. Denne vil ha samme KID og konto som fra før. 

Da må du avslutte denne og melde deg opp til Telia sin avtale (som er lavest på pris til 499kr/mnd) . Vi dekker selvfølgelig bruddgebyret, så det er bare å betale den, videresende oss faktura på post@sucom.no så vil du få trukket fra dette på neste faktura. 

Viasport + kan du enkelt legge til blant dine valgfrie kanaler for 5 poeng. 

Viasport 1 og 2 er dessverre ikke en del av de valgfrie kanalene men hører til premiumpakken V sport som koster 349 kr per måned. Vi håper likevel de 20 ekstra poengene du kan aktivere på «Min side» kan være en fin kompensasjon for dette